wat doen we

Bij Frank Gerrits Bouw & Advies kunt u terecht voor al uw (ver)bouwplannen. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, nieuwbouw of bouwadvies. Frank Gerrits Bouw & Advies denkt altijd met u mee en we nemen u in iedere fase van het project mee in de planning en voortgang van de werkzaamheden. Zie ons als uw partner en bouwbegeleider waar u met vertrouwen op kunt bouwen.

Verbouwing

Een verbouwing van uw woning of bedrijfspand heeft natuurlijk een grote impact op het dagelijks functioneren. Met Frank Gerrits bouw en advies is een verbouwing in goede handen. Onze flexibiliteit, vakkennis, en ervaring  wordt alles keurig verzorgd.

Onderhoud

Een eigen huis of bedrijfspand vraagt om regelmatig onderhoud. Houtrot reparaties in kozijnen, boeidelen of uw dakconstructie. Voor het onderhoud van woningen en bedrijfspanden is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. De bewoners moeten hier zo min mogelijk overlast van ervaren en de werkzaamheden moeten ongehinderd voort kunnen gaan. U kunt voor al uw onderhoud en vervanging ’s werkzaamheden bij ons terecht.  

Nieuwbouw

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werken in de woning- en utiliteitbouw. Onze jaren lange ervaring en bewezen deskundigheid maken ons tot een veelzijdige partner in het bouwen.

Renovatie

Als u plannen heeft om een bestaand pand te renoveren of herstellen dan bent u bij ons aan het goede adres! Aan de hand van een renovatieplan kunnen alle werkzaamheden en de kosten in kaart worden gebracht voor het te renoveren object. Tevens wordt in dit document vastgelegd welke specialismen er bij de renovatie betrokken dienen te worden zodat na de renovatie het pand weer voldoet aan de huidige normen.

Bouwadvies

Bij Frank Gerrits Bouw & Advies kunt u terecht voor al uw bouwkundige vragen. Heeft u verbouw of nieuwbouw plannen en weet u niet goed waar te beginnen wij kunnen u hierbij helpen. Door onze jaren langen ervaring en onze bewezen deskundigheid bent u bij ons aan het goede adres.

Projectmanagement

Ons projectmanagement is erop gericht om zoveel mogelijk werk bij u uit handen te nemen. Denk hierbij aan het opstarten,  managen en afronden van een bouwkundig project. bent u opzoek naar iemand die het van A tot Z op professionele manier en met de kennis van zaken begeleid? Dan kunnen wij u helpen met onze dienstverlening in projectmanagement. 

Ziet u, in ons, uw bouwpartner?

Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Samen bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen!